Coronatest

Het is van belang dat iedereen die last heeft van klachten die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus zo snel mogelijk een coronatest doet. Dat komt doordat je door deze klachten een indicatie hebt van het feit dat je mogelijk besmet bent. Daarom is het verstandig om direct een afspraak te maken voor een coronatest. Op die manier kom je er zo snel mogelijk achter of jij ook daadwerkelijk besmet bent of dat de klachten door iets anders worden veroorzaakt. Dat is erg belangrijk om te weten aangezien je anderen kunt besmetten als jij zelf besmet bent. In de omgeving van Eindhoven zijn verschillende plekken waar je je kunt laten testen.

Testlocaties

Mensen die in Eindhoven en omstreken wonen hebben de keuze uit een aantal teststraten waar zij zowel een PCR-test als een sneltest kunnen doen. Bij sommige van deze teststraten is het zelfs mogelijk om een antistoffentest te doen waardoor je ziet of je in het verleden al eens besmet bent geweest met het coronavirus. Niet iedere teststraat biedt dit aan en daarom is het van belang om hier goed op te letten als je een afspraak wilt maken voor een antistoffentest. Je kunt je in Eindhoven en omgeving het best op één van deze plekken laten testen:

Vught, Bosscheweg 2
Eindhoven, Bruggelaan 30

Voor mensen uit Eindhoven is de teststraat in Eindhoven uiteraard het meest handig aangezien dit voor hen dichtbij is. Hoelang het duurt om naar de teststraat te komen hangt ervan af waar in Eindhoven je woont.

Scroll to Top