Testlocaties

 

Om er zeker van te zijn dat je niet besmet bent met corona, is het belangrijk om je te laten testen bij klachten. Wanneer je een coronatest wilt doen, kun je terecht bij verschillende testlocaties. De kosten en wachttijd verschilt behoorlijk per soort test en per testlocatie. Het is daarom sterk aan te raden om hier vooraf onderzoek naar te doen.

 

Een coronatest bij de GGD

 

Een coronatest bij de GGD kan geheel kosteloos en is eenvoudig qua aanvraag. Echter, bij deze testen dien je wel lang te wachten op de uitslag en kan het zijn dat je lang moet wachten voordat je getest kan worden of lang moet reizen voor een andere teststraat. Een GGD coronatest is daarom in een aantal situaties niet het meest ideaal.

Een commerciële coronatest doen in de buurt van Eindhoven

 

Een coronatest bij een commerciële testinstantie werkt ook zeer eenvoudig. Zo dien je net zoals bij een GGD een afspraak in te plannen en krijg je duidelijke instructies. Het voordeel van een commerciële coronatest is dat je snel weet of dat je besmet bent en je bij een PCR test van een commerciële coronatest een reisdocument kunt aanvragen. Het nadeel van deze testen is dat hier kosten aan verbonden zitten. De kosten verschillen per soort coronatest.

Kosten PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Bespaar met korting - Koop Vandaag je test!☝
Scroll to Top